Allerhande

Over Allerhande

Allerhande levert een maaltijdbox voor twee of vier personen. Daarnaast levert Allerhande ook nog andere boodschappen mee en heeft Allerhande flexibele levertijden. De allerhande box levert in iedere box 3 maaltijden die geschikt zijn voor het hele gezin. De ingrediënten die te vinden zijn in deze maaltijdbox zijn vers en gevarieerd. Ook zijn de gerechten terug te vinden in het allerhande tijdschrift en op hun website..

Alle producten van Allerhande

image description

Maaltijdbox

De Allerhande Box door Albert Heijn wordt gratis bezorgd en bevat drie recepten voor drie heerlijke maaltijden. Afhankelijk van het aantal tafelgenoten is er een box verkrijgbaar voor twee of vier personen. Binnen 30 minuten staat het eten op tafel en kunt u genieten van de kwaliteit die u van Albert Heijn gewend bent. Extra bijpassende producten zoals een lekker wijntje of een dessert zijn gemakkelijk mee te bestellen. Bestel nu en uw Allerhande Box wordt gratis bij u bezorgd! Lees meer

Meer informatie over de: Maaltijdbox
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Goed!

Score uit 8 ervaringen
Score 7
Toon 8 ervaringen
Vanaf prijs: € 35,00
Ga naar de aanbieder
image description

AH Borrelbox Groot

De AH Borrelbox Groot bevat verschillende borrelhapjes voor een gezellige avond. Deze grote borrelbox is geschikt voor ongeveer 10 tot 12 personen. De box is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, een picknick of een borrel. Deze grote borrelbox bevat ontzettend veel verschillende hapjes zoals, olijven, eiersalade, kaasblokjes, serranorolletjes met roomkaas, metworst, gehaktballetjes, Spaanse Jambon, tapenade van tomaten, mascarpone chili dip, chutney en borrelworstjes. Daarnaast wordt deze borrelbox nog aangevuld met toastjes, mini nacho’s en cocktailprikkers. Lees meer

Meer informatie over de: AH Borrelbox Groot
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak
image description

AH Borrelbox Klein

De AH Borrelbox Klein bevat heerlijke borrelhapjes om een heerlijke avond van te genieten. Er zitten genoeg borrelhapjes in voor 6 tot 8 personen. Deze box zal onder meer olijven, eiersalade, kaasblokjes, serranorolletjes met roomkaas, gehaktballetjes, tapenade van tomaten en borrelworstjes bevatten. Daarnaast wordt deze box aangevuld met toastjes, cocktailprikkers en servetjes. Dit is de ideale borrelbox voor een verjaardag, afscheidsfeestje of picknick. Houdt er rekening mee dat u de box twee werkdagen voor de gewenste bezorgdatum moet bestellen. Lees meer

Meer informatie over de: AH Borrelbox Klein
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Ervaringen over Allerhande

Super handig een box van Allerhande, kunt er zelfs de rest van de boodschappen ook bij bestellen. De kwaliteit is gewoon de Albert Heijn kwaliteit, geen super kwaliteit maar wel prima.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Stephanie Op: 14 januari 2016
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Goed idee van AH, wij zijn helemaal tevreden met de box en met het gemak!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Alie de Valk Op: 13 januari 2016
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Lekkere gerechten maar we vonden het net niet bijzonder genoeg voor kerst. Verder is alles super geregeld en hebben we wel van een lekker diner genoten.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Martina Op: 31 december 2015
Situatie: Stel
Geslacht: vrouw
Erg makkelijk zo\'n maaltijdbox van allerhande. De kwaliteit van de producten was iets aan de mindere kant, vergelijkbaar met de AH. Deze allerhande box staat zeker voor gemak, wel jammer dat de gerechten niet erg culinair zijn.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Ron Op: 3 december 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: man
Super handig deze maaltijdbox. Ik liet al een tijdje mijn boodschappen thuisbezorgen en dit is een super aanvulling daarop.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Suzanne Lippold Op: 6 november 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Bekijk alle ervaringen over Allerhande