BitesWeLove

Over BitesWeLove

Een box van BitesWelove bevat delicatessen die met zorg door foodexperts zijn geselecteerd. Om te voorkomen dat er bites worden bezorgd waar je eigenlijk niet zo van houdt, kun je voorkeuren selecteren in je eigen account. Op die voorkeuren baseert BitesWeLove de delicatessen die ze uiteindelijk thuis sturen. De meeste delicatessen bestaan uit gezonde noten en hebben ze geen chemische toevoegingen. Daarnaast worden alle bites verpakt in handige verpakkingen die precies de hoeveelheid hebben van één portie. Het assortiment van BitesWeLove bestaat uit meer dan 50 verschillende soorten bites..

Alle producten van BitesWeLove

image description

Bites Box

De delicatessenbox van BitesWeLove wordt wekelijks thuisbezorgd. Deze delicatessen zijn lekkernijen om tussendoor heerlijk van te genieten. Daarnaast zijn deze tussendoortjes in handige verpakkingen van één portie verpakt om zo een precies goede hoeveelheid als tussendoortje te nemen. Door aan te geven wat u niet lekker vindt, wordt een persoonlijke delicatessenbox voor u samengesteld, bestaande uit 4 verschillende delicatessen. Het assortiment bestaat uit meer dan 50 verschillende soorten en bevat noten, chocolade en superfoods. Wilt u een keer iets meer variatie in de tussendoortjes die u in huis heeft? Bestel dan wekelijks de delicatessenbox van BitesWeLove. Lees meer

Meer informatie over de: Bites Box
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Zeer goed!

Score uit 2 ervaringen
Score 10
Toon 2 ervaringen
Vanaf prijs: € 4,95
Ga naar de aanbieder

Ervaringen over BitesWeLove

Zo handig dat deze box gewoon door de brievenbus kan, kom je uit je werk thuis ligt er een heerlijke box tussendoortjes op je te wachten. Het is het geld zeker waard.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Evelien Op: 27 november 2015
Situatie: Stel
Geslacht: vrouw
De delicatessenbox van BitesWeLove is super geschikt voor mensen erg van snacken houden maar dit liever op een verantwoorde manier doen. Ik ben erg tevreden over deze box.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Luc Werners Op: 6 november 2015
Situatie: Alleenstaand
Geslacht: man
Bekijk alle ervaringen over BitesWeLove