De Buurman

Over De Buurman

De Buurman levert maaltijdboxen in het gebied van de Ijsseldelta, Vechtdal en Salland. De Buurman levert ook nog extra producten naast de maaltijdbox. De maaltijdbox wordt geleverd voor het gemak van de consumenten. Deze box bevat gezonde en gevarieerde gerechten, en verse ingrediƫnten om deze gerechten te maken. Daarnaast werkt De Buurman niet met een abonnementssyteem..

Alle producten van De Buurman

image description

Maaltijdbox

Houdt u van gemak en gevarieerd? De maaltijdbox van De Buurman levert maaltijdboxen in de Ijsseldelta, Vechtdal en Salland. De recepten van De Buurman worden samengesteld door diƫtiste en zorgen dat deze gerechten zo gevarieerd mogelijk zijn. Daarnaast wil De Buurman zo diervriendelijk en duurzaam mogelijk zijn en kiest hierop ook regionale telers uit. De Buurman vindt het erg belangrijk dat de consument weet wat die eet en waar deze producten vandaan komen. De maaltijdbox van De Buurman is te bestellen zonder een abonnement te nemen. Lees meer

Meer informatie over de: Maaltijdbox
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Gemiddeld

Score uit 1 ervaring
Score 6
Toon 1 ervaring
Vanaf prijs: € 29,00
Ga naar de aanbieder

Ervaringen over De Buurman

Ideaal om zelf je maaltijdbox te kunnen vullen met een ruime keuze uit maaltijden. Super concept, wij vinden het jammer genoeg wel wat aan de dure kant en zullen het dus niet wekelijks bestellen.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Betty van Erkelens Op: 16 oktober 2015
Situatie: Stel
Geslacht: vrouw
Bekijk alle ervaringen over De Buurman