de Krat

Over de Krat

De Krat bezorgt foodboxen bestaande uit duurzame en over het algemeen biologische ingrediënten van een goede kwaliteit. Meerdere soorten maaltijdboxen worden op de website van De Krat aangeboden. Zo heeft De Krat bijvoorbeeld een Gemakskrat, een maaltijdbox voor doordeweeks, maar ze bieden ook een weekendkrat aan. Daarnaast werkt de Krat ook met een abonnementssysteem. De Krat wordt door heel Nederland bezorgt met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen..

Alle producten van de Krat

image description

Gemakskrat

Een krat vol met eerlijke, gezonde producten inclusief drie gemakkelijke recepten. Van de boer meteen naar uw keuken tafel en met zorg voor mens, dier en het milieu samengesteld. Afhankelijk van het aantal mensen dat mee-eet, heeft u de keuze uit een maaltijdkrat voor twee, drie of vier personen. Binnen 30 minuten staat het eten op tafel en kunt u genieten van heerlijke en gezonde maaltijden. Bestel ‘m meteen! Lees meer

Meer informatie over de: Gemakskrat
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Zeer goed!

Score uit 7 ervaringen
Score 9,1
Toon 7 ervaringen
Vanaf prijs: € 38,00
Ga naar de aanbieder
image description

Gemakskrat Vega

Een krat vol met eerlijke, gezonde producten inclusief drie vegetarische recepten. Van de boer meteen naar uw keukentafel en met zorg voor mens, dier en het milieu samengesteld. Afhankelijk van het aantal mensen dat mee-eet, heeft u de keuze uit een maaltijdkrat voor twee, drie of vier personen. Binnen 30 minuten staat het eten op tafel en kunt u genieten van heerlijke en gezonde maaltijden. Bestel ‘m meteen! Lees meer

Meer informatie over de: Gemakskrat Vega
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Goed!

Score uit 2 ervaringen
Score 8
Toon 2 ervaringen
Vanaf prijs: € 38,00
Ga naar de aanbieder
image description

Weekendkrat Extra

De Weekendkrat extra van De Krat bevat net even dat extra voor een heerlijk gevarieerd weekend. Helemaal geschikt voor een extra lang weekend doordat het net even wat extra groenten, vlees en vis bevat. Daarnaast bevat deze krat vaak een verrassend extra product zoals een brood. Naast deze producten worden er nog wat extra recepten bij geleverd om zo inspiratie te kunnen op doen voor culinaire gerechten. Heeft u een lekker lang en relaxt weekend voor de boeg, en wilt u dit nog wat relaxter maken? Bestel dan nu de Weekendkrat Extra! Lees meer

Meer informatie over de: Weekendkrat Extra
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Gemiddeld

Score uit 1 ervaring
Score 6
Toon 1 ervaring
Vanaf prijs: € 35,00
Ga naar de aanbieder

Ervaringen over de Krat

Heerlijke smakelijke recepten, veel groenten, meer dan genoeg. Je bent er wel even mee bezig omdat je alles zelf moet snijden maar dat vinden wij net fijn. Bezorging prima. Wij zijn dik tevreden.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Margot Op: 30 maart 2018
Situatie: Gezin
Geslacht: Vrouw
Weliswaar niet 100% biologisch, maar wel lokaal en seizoensgebonden en dat ik eigenlijk minstens zo belangrijk.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Mike Op: 7 maart 2016
Situatie: Gezin
Geslacht: Vrouw
Lekkere biologische producten in de gemakskrat, wij zijn fan. iedere week weer heerlijke maaltijden en steeds iets anders.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Annette Op: 11 januari 2016
Situatie: Stel
Geslacht: vrouw
De krat werd helemaal op tijd geleverd, dat hadden we niet verwacht. Prima service. Leuk om weer eens wat vergeten groente te eten.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Stefan Op: 8 november 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: man
De gemakskrat is ideaal voor gezinnen die graag biologisch willen eten. Een krat helemaal vol verse producten die netjes bij je wordt thuisbezorgd. Ik heb er drie dagen heerlijk van gegeten.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Manon van Berkel Op: 4 november 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Bekijk alle ervaringen over de Krat