Foodelicious

Over Foodelicious

Foodelicious levert delicatessenboxen. De boxen bevatten bijzondere delicatessen die rechtstreeks uit de Foodelicious winkel komen. Alles wat er in deze box te vinden is blijft een verrassing tot aan het moment dat je de box opent. De eigenaren van Foodelicious kopen hun producten zelf in, vanuit heel Europa. Deze producten zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast houdt Foodelicious ook rekening met allerlei allergie├źn en dieetwensen..

Alle producten van Foodelicious

image description

Foodelicious Box

Een heerlijke box vol lekkere producten uit de Europese markt. Deze box wordt iedere keer zelf samengesteld door de eigenaren van Foodelicious. Daarnaast blijft het een verrassing wat er in deze box zal zitten tot je deze thuis ontvangt. De box wordt een keer in de twee maanden verstuurd dus houd goed in de gaten wat de verzendmaanden zijn van deze heerlijke delicatessenbox. Wilt u ook genieten van deze heerlijke Europese producten van een goede kwaliteit, bestel deze delicatessenbox dan vandaag nog! Lees meer

Meer informatie over de: Foodelicious Box
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Goed!

Score uit 4 ervaringen
Score 8
Toon 4 ervaringen
Vanaf prijs: € 34,95
Ga naar de aanbieder
image description

Kerstborrelpakket

Het Kerstborrelpakket van Foodelicious is een delicatessenbox met heerlijke producten om tijdens de feestdagen van te genieten. Want zeg nou zelf, iedereen wil toch tijdens de kerstdagen van een goed glas wijn en heerlijke hapjes kunnen genieten. Als u vandaag nog het Kerstborrelpakket van Foodelicious bestelt, heeft u het binnen twee werkdagen al in huis en wordt het gratis verzonden! Lees meer

Meer informatie over de: Kerstborrelpakket
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Ervaringen over Foodelicious

Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Daphne Op: 12 augustus 2016
Situatie: Gezin
Geslacht: Vrouw
Goede kwaliteit producten, echt leuk om een keer te proberen zo ontdek je nog eens nieuwe producten.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Karin Op: 10 januari 2016
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Ik vind het heerlijk om verrast te worden met de foodelicious producten! echte kwaliteitsproducten om jezelf te verwennen.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Petra Op: 12 november 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Zelf ben ik helemaal weg van deze delicatessenbox. Het is wel wat lastiger om hem in je bezit te krijgen aangezien ze maandelijks verzenden, en niet in iedere maand van het jaar, maar toch. De box bevat delicatessen uit heel Europa. Daarnaast maakt foodelicious eigen heerlijke azijn en olie, die vaak is terug te vinden in deze delicatessenbox.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Cynthia van Zanten Op: 9 november 2015
Situatie: Stel
Geslacht: vrouw
Bekijk alle ervaringen over Foodelicious