Fruit.nl Fruitbox 1

Over Fruit.nl Fruitbox 1

Met een abonnement op Fruitbox 1 van Fruit.nl kunt u heerlijk genieten van een wekelijkse variatie in fruit. Deze fruitbox bestaat uit 7 verschillende soorten fruit waar u met 1 tot 3 personen ongeveer 20 tot 25 keer heerlijk kunt eten. Het fruit van Fruit.nl heeft een hoge kwaliteit en zijn voor het grootste gedeelte seizoensgebonden, dit geldt voor het basisfruit. Daarnaast heeft deze fruitbox ook nog een exclusieve fruitsoort, waar ook nog een beschrijving bijgevoegd wordt over waar het vandaan. Bent u ook zo’n fruitliefhebber? Bestel dan vandaag nog een fruitbox.

Helaas, er zijn geen kortingscodes voor deze aanbieder.
Specificaties

Specificaties

Type box
Fruitbox
Categorie
Vanaf prijs
€ 15.95
Abonnement
Nee
Gratis bezorging
Ja
Cadeau kaart
Nee
Recepten
Nee

Ervaringen over Fruitbox 1 van Fruit.nl

Heerlijk fruit! Wel redelijk prijzig. Had liever gezien voor die prijs dat het allemaal biologisch fruit zou zijn. Maar verder geen klachten! Ik kijk uit naar volgende week!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Anouk Op: 24 maart 2016
Situatie: Alleenstaand
Geslacht: Vrouw
De service en kwaliteit waren helemaal prima, alleen net iets aan de dure kant. Wij hebben het er voor over vanwege de exotische fruitsoorten die er bij zitten, heerlijk.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Martha Bos Op: 23 maart 2016
Situatie: Gezin
Geslacht: Vrouw
Bij ons op de werkvloer wordt fruit nogal vergeten, dus deze fruitbox is erg handig! Goede kwaliteit en de werknemers zijn er zeer over te spreken.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Cor Lith Op: 23 maart 2016
Situatie: Zakelijk
Geslacht: Man
Bestelde product kwam op vrijdag om 16:15 uur pas aan, gezien dit gaat om een versproduct en het weekend voor de deur staat is deze geweigerd. Het totaal falen van een klantenservice van Fruit.nl, welke niet gekeken heeft naar een goede oplossing. Bij ons fruit van een andere leverancier
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Jos Heijne Op: 26 februari 2016
Situatie: Zakelijk
Geslacht: Man
20 euro voor wat stukken fruit. Voel me echt belazerd. Iedereen met enig gezond verstand ga gewoon naar de markt, fruitwinkel, AH, bas of de duizenden andere plekken waar je hetzelfde voor een heel wat minder belachelijke prijs. En voor de idioten zou ik zeggen blijf hier bestelleb.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Ted Vevert Op: 20 februari 2016
Situatie: Gezin
Geslacht: Man
Ik heb al een aantal keer deze fruitbox besteld en ben er zeer over te spreken. Het fruit is van goede kwaliteit. Wel ben ik met deze optie wat duurder uit.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Jacco van der Meer Op: 6 november 2015
Situatie: Alleenstaand
Geslacht: man
Bekijk alle ervaringen over Fruit.nl