Groentetas

Over Groentetas

Een biologisch groente- en fruitpakket dat elke maandag afgehaald kan worden op de Uithof in Utrecht. Opgericht door het voormalige Milieuplatform Utrechtste Studenten richten zij zich vooral op studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht en die van de Hogeschool Utrecht. In elke groentetas zitten minimaal vier verschillende biologische groenten en twee fruitsoorten. Daarnaast worden de zogenaamde “Vergeten Groenten” toegevoegd. Dit zijn onbekende groentesoorten van Hollandse bodem. .

Alle producten van Groentetas

image description

Groente en Fruit Tas

Groentetas is een concept bedacht door Utrechtse studenten om de gezondheid van de mens en een gezonder milieu te steunen. Voor €5, - heeft u al een Groente en Fruit tas in huis en bevat deze 4 verschillende biologische groenten soorten en 2 verschillende verse soorten fruit. Groentetas focust zich niet alleen op biologische groenten en fruit maar ook op vergeten groenten. Dit zorgt voor een gevarieerde Groente en Fruit tas van week tot week. Houdt u ook zo van biologisch eten en zou u eens wat vaker vergeten groenten willen eten? Bestel dan vandaag nog een Groente en Fruit Tas! Lees meer

Meer informatie over de: Groente en Fruit Tas
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Zeer goed!

Score uit 1 ervaring
Score 10
Toon 1 ervaring
Vanaf prijs: € 5,50
Ga naar de aanbieder

Ervaringen over Groentetas

Goed idee initiatief van deze studenten! Hoorde er van via via helaas wonen we net iets te ver om het iedere week op te halen. Zodra we in Utrecht zijn zullen we hier zeker voor een omweg via de Uithof maken.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Annet Koper Op: 5 november 2015
Situatie: Stel
Geslacht: vrouw
Bekijk alle ervaringen over Groentetas