HapKlaar

Over HapKlaar

Bezorgt recepten met bijbehorende ingrediënten in het grootste deel van Nederland. Wanneer er voor 13:00 wordt besteld kan het pakket dezelfde dag nog bezorgd worden. Hapklaar.nu maakt zoveel mogelijk gebruik van verse ingrediënten en levert op aanvraag tevens een aantal extra producten “voor erbij”..

Alle producten van HapKlaar

image description

Fruitbox

Heeft u ook moeite om iedere dag genoeg fruit binnen te krijgen? Bestel dan vandaag nog een fruitbox van Hapklaar. Hapklaar zorgt er namelijk voor dat u gemakkelijk uw dagelijkse fruit porties binnen krijgt. Alle fruitsoorten van Hapklaar zijn ontzettend vers en gevarieerd. Daarnaast heeft Hapklaar een bezorgservice waarbij, als u voor 13:00 u bestelling plaatst, het diezelfde dag al in huis heeft. Dus waar wacht u nog op? Haal dat heerlijke verse fruit zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Meer informatie over de: Fruitbox
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Zeer goed!

Score uit 1 ervaring
Score 10
Toon 1 ervaring
Vanaf prijs: € 9,99
Ga naar de aanbieder
image description

De maaltijdbox

Hapklaar levert maaltijdboxen om uw leven net wat gemakkelijker te maken. De maaltijdboxen bevatten daarom eenvoudige recepten om heerlijke gerechten op tafel te toveren. Hapklaar probeert haar ingrediënten zo vers mogelijk te bezorgen. U heeft de keus tussen maaltijdboxen van 2 tot 6 personen die ingrediënten bevatten voor 3 uiterst gevarieerde maaltijden. Dus wilt u ook gebruik maken van het gemak van hapklaar? Bestel dan vandaag nog deze maaltijdbox. Lees meer

Meer informatie over de: De maaltijdbox
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Goed!

Score uit 1 ervaring
Score 8
Toon 1 ervaring
Vanaf prijs: € 28,00
Ga naar de aanbieder

Ervaringen over HapKlaar

Uitstekende ervaringen met Hapklaar. Ten eerste is de prijs lager dan van andere aanbieders van maaltijdboxen. Ten tweede vind ik het erg prettig dat ik zelf mijn gerechten uit kan kiezen. De ingrediënten zijn ook nog eens vets. Verder vind ik het erg gemakkelijk dat ik ook nog andere huishoudelijke artikelen kan bestellen! Kortom: ik ben een zeer tevreden klant.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: GJ Veltkamp Op: 23 november 2015
Situatie: Stel
Geslacht: Man
Wij hebben de maaltijdbox van Hapklaar besteld en de gerechten waren heerlijk! Wel vonden we de porties wat aan de kleine kant, maar grote kans dat dit komt doordat wij grote eters zijn.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Deborah Stevenhagen Op: 23 oktober 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Bekijk alle ervaringen over HapKlaar