Marley Spoon

Over Marley Spoon

Marley Spoon bezorgt luxe ingrediënten om exclusievere gerechten op tafel te kunnen zetten. Marley Spoon heeft een keuze uit twee maaltijdboxen maar een assortiment van ongeveer 7 recepten waarmee je zelf je maaltijdbox kunt samenstellen. Al deze gerechten zijn te maken in zes eenvoudige stappen en bevatten verse ingrediënten. Er zijn altijd genoeg vlees, vis en vegetarische gerechten om uit te kiezen..

Alle producten van Marley Spoon

image description
Nu met korting

Classic box

Een maaltijdbox met verse ingrediënten, gratis bezorgd binnen heel Nederland. Bij Marley Spoon heeft u elke week de keuze uit maar liefst zeven verschillende recepten. Dit geeft u de mogelijkheid om te kiezen wat u het lekkerste lijkt. De recepten zijn makkelijk, gezond en in slechts 30 tot 40 minuten staat het eten op tafel. De Classic Box bevat genoeg producten voor drie heerlijke gerechten voor twee personen. Bestel ‘m meteen! Lees meer

Meer informatie over de: Classic box
Kortingscode €20,- korting op een Classic Box
GH4ER67
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Gemiddeld

Score uit 12 ervaringen
Score 5,2
Toon 12 ervaringen
Vanaf prijs: € 39,90
Ga naar de aanbieder
image description

Familie Box

De familiebox van Marley Spoon is geschikt voor een gezin bestaande uit twee volwassenen en twee tot drie kinderen. Marley Spoon biedt iedere week een assortiment aan van verschillende recepten, door hier gerechten uit te kiezen kunt u uw eigen maaltijdbox samen stellen. Verder zullen deze recepten geschikt zijn voor het hele gezin. U heeft bij de Familiebox van Marley Spoon de keuze uit 2, 3, of 4 gerechten per week. De maaltijdboxen van Marley Spoon worden gratis thuisbezorgd op verschillende dagen in de week. Lees meer

Meer informatie over de: Familie Box
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Gemiddeld

Score uit 3 ervaringen
Score 6
Toon 3 ervaringen
Vanaf prijs: € 59,40
Ga naar de aanbieder
kortingscodes Marley Spoon
Bekijk op welke boxen je korting kunt krijgen!

Ervaringen over Marley Spoon

Eerste box met 2 maaltijden prima geleverd maar de 2 de week was het al om zeep. Gekozen voor 2 menu\'s en ongewild 4 geselecteerd en ook eveneens ONGEWILD 4 van de rekening. Gebeld maar had er blijkbaar 4 geselecteerd. Lidmaatschap direkt stopgezet
Ervaring van: Kins gunther Op: 19 februari 2019
Situatie: Stel
Geslacht: Man
Heel slechte ervaring met de klantenservice. Mijn proefbox had ik betaald, maar “er is een fout opgetreden” en toen werd ik van de pagine gegooid. Ik kon mijn account niet meer in zonder opnieuw te betalen. Ik heb hierover de klantenservice gemaild, maar na een week zonder reactie toch maar gebeld. Daar konden ze me niet helpen, alleen mijn telefoonnummer werd genoteerd en ik zou terug gebels worden. Wanneer ik terug gebeld werd kon ze ook niet zeggen. Wat een ontzettend slechte en slecht bereikbare klantenservice zeg!
Ervaring van: Suzanne Op: 29 januari 2019
Situatie: Gezin
Geslacht: Vrouw
Voor ons geen Marley spoon meer om volgende redenen: - Nog voor het krijgen van onze eerste box verhogen zij hun prijs met 4,10 euro. Zogezegd omdat zij 20 gerechten aanbieden waaruit je kan kiezen. Als je dan gaat kijken staat er 3 x krokante kalkoen; één keer krokante kalkoen dan crunchy kalkoen en dan ook knapperige kalkoen. Allemaal met dezelfde foto en beschrijving. Zo kan ik ook 20 gerechten bijeen krijgen! - Bij de levering van onze EERSTE box was het al mis. Door onvoorziene problemen vanuit hun kant kon de box niet geleverd worden. Als u commentaren op het internet wat naleest zult u merken dat dit blijkbaar bij Marley zeer regelmatig is. Zonder even contact op te nemen beslissen zij even gewoon arrogant om de dag daarna te leveren. Ik mail direct terug dat wij die dag niet thuis zijn. Ik krijg geen reactie. Weg verse voeding voor ons en weg klant voor Marley spoon. - Marley stuurt daarna nog een mail om de volgende box samen te stellen. Zij slagen er zelfs niet in om de eerste (evaluatie box) geleverd te krijgen waarom dan een tweede!? Ik behoor nu dus tot het al zeer groot wordend clubje van ontevreden Marley klanten. Marley Spoon, dikke NUL. Links laten liggen.
Ervaring van: JJ Op: 15 januari 2019
Situatie: Gezin
Geslacht: Man
Wij wisselen Hello Fresh en Marley Spoon wekelijks af. Ervaringen: bezorgen via post nl is geen succes, de bezorgtijden die vroeg op de dag doorgegeven worden kloppen nooit, het wordt altijd veel later (waarom kan Hello Fresh wel een richttijd van 1 uur geven die klopt en kan dat bij Marley Spoon niet?) de gerechten zijn prima en bijzonder, ingrediënten vers, de bereidingstijd klopt vaak niet (is vrijwel altijd langer). Verpakking is milieubewust, in papieren zakken (dat is beter dan de grote kartonnen doos van Hello Fresh) Aanrader voor Marley Spoon om net als bij Hello Fresh een korting te geven als je meer dan 3 maaltijden besteld (daar 5 maaltijden voor 50 euro, bij Marley Spoon 4 maaltijden voor 50 euro)
Ervaring van: Marijke Op: 28 november 2018
Situatie: Stel
Geslacht: Vrouw
ProefBox besteld niet geleverd. Wordt ongevraagd voor volle prijs ipv van proefprijs box geleverd. Compleet andere gerechten dan besteld. Ook niet onze smaak. Gebeld, zeer onvriendelijke Klantenservice, ze kunnen ook niets doen. Voor ons nooit weer. Geen aanrader.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: TO Op: 23 oktober 2018
Situatie: Gezin
Geslacht: Man
Bekijk alle ervaringen over Marley Spoon