Marley Spoon

Over Marley Spoon

Marley Spoon bezorgt luxe ingrediënten om exclusievere gerechten op tafel te kunnen zetten. Marley Spoon heeft een keuze uit twee maaltijdboxen maar een assortiment van ongeveer 7 recepten waarmee je zelf je maaltijdbox kunt samenstellen. Al deze gerechten zijn te maken in zes eenvoudige stappen en bevatten verse ingrediënten. Er zijn altijd genoeg vlees, vis en vegetarische gerechten om uit te kiezen..

Alle producten van Marley Spoon

image description
Nu met korting

Classic box

Een maaltijdbox met verse ingrediënten, gratis bezorgd binnen heel Nederland. Bij Marley Spoon heeft u elke week de keuze uit maar liefst zeven verschillende recepten. Dit geeft u de mogelijkheid om te kiezen wat u het lekkerste lijkt. De recepten zijn makkelijk, gezond en in slechts 30 tot 40 minuten staat het eten op tafel. De Classic Box bevat genoeg producten voor drie heerlijke gerechten voor twee personen. Bestel ‘m meteen! Lees meer

Meer informatie over de: Classic box
Kortingscode €20,- korting op een Classic Box
GH4ER67
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Gemiddeld

Score uit 9 ervaringen
Score 5,3
Toon 9 ervaringen
Vanaf prijs: € 39,90
Ga naar de aanbieder
image description

Familie Box

De familiebox van Marley Spoon is geschikt voor een gezin bestaande uit twee volwassenen en twee tot drie kinderen. Marley Spoon biedt iedere week een assortiment aan van verschillende recepten, door hier gerechten uit te kiezen kunt u uw eigen maaltijdbox samen stellen. Verder zullen deze recepten geschikt zijn voor het hele gezin. U heeft bij de Familiebox van Marley Spoon de keuze uit 2, 3, of 4 gerechten per week. De maaltijdboxen van Marley Spoon worden gratis thuisbezorgd op verschillende dagen in de week. Lees meer

Meer informatie over de: Familie Box
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Gemiddeld

Score uit 3 ervaringen
Score 6
Toon 3 ervaringen
Vanaf prijs: € 59,40
Ga naar de aanbieder
kortingscodes Marley Spoon
Bekijk op welke boxen je korting kunt krijgen!

Ervaringen over Marley Spoon

Bestel 3 gerechten en 2 ervan zijn totaal niet wat het moest zijn, antwoord, schuld van de klant! Ongeloofelijk slechte klantenservice. Marley spoon never again!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: tim sijtsma Op: 29 januari 2018
Situatie: Gezin
Geslacht: Man
Na in november2016 een proefbox van marley spoon te hebben besteld tegen gereduceerd tarief besloten hier verder geen gebruik meer van te maken. Veel te aparte vreemde maaltijden die door echtgenoot zeker NIET gewaardeerd werden. Helft weg kunnen gooien. Tot mijn grote verbazing krijg ik nu midden mei 2017 een mail dat mijn maaltijdbox met 3 maaltijden voor een prijs van 39,90 hallo lekker duur!!!! dinsdag 23 mei wordt afgeleverd. Ik heb mails teruggestuurd met de mededeling dat ik niets besteld heb en ook niets wil ontvangen en ook niets ga betalen. Krijg steeds standaard mailtjes terug. Vanochtend weer mail ontvangen. Gebeld naar Marley Spoon. Krijg een jongeman aan de lijn die mij verteld dat ik op 8 mei een maaltijdbox heb besteld die 23 mei wordt afgeleverd en het bedrag wordt automatisch afgeschreven van mijn rekening!!!!! Het moet niet gekker worden in onze digitale wereld met WEBWINKELS. Mensen waar is ons gezond verstand!!! Omdat ik boos werd hing deze jongeman op. tientallen mails gestuurd gebeld en ik zit nog steeds aan die stomme maaltijdbox vast die ik NIET heb besteld maar wel moet afnemen tegen een belachelijk hoge prijs van 39,90 voor 3 maatijden.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Caroline van den Heuvel Op: 22 mei 2017
Situatie: Stel
Geslacht: Vrouw
Ik kreeg een box cadeau van een bekende. Een aantal dagen erna werd er vijftig euro van m\'n rekening geschreven. Ik voel me misleid omdat ik nooit een abonnement wilde afsluiten. Tot op heden is dit niet opgelost. Waardeloze service
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: V. Oijen Op: 27 november 2016
Situatie: Stel
Geslacht: Man
Zeer slechte ervaring met die zgn. service van Marley Spoon. Agressieve verkoopmethode.Maaltijden Wordt na maanden nog steeds achterna gezeten door een incassobureau. Mooie service niets leveren en wel betaling eisen. Geen aanrader dus!!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Yvonne Verkuijlen Op: 24 november 2016
Situatie: Alleenstaand
Geslacht: Vrouw
Wij koken en eten wij met veel plezier en genot met Marley Spoon! Vind het fijn dat het vlees en vis dat gebruikt wordt van goede afkomst is (vis met de lijn gevangen, top!) en ook groenten zijn vers en lekker. Gerechten zou ik nooit uit mezelf maken maar zijn altijd lekker. Goede variatie en makkelijk te volgen recepten! Qua tijd ben ik soms wat langer en soms wat korter(!) kwijt, maar ik hou van koken en dat wat langer bezig zijn vind ik dus niet erg :-). De helft van de tijd moet je het alleen nog even laten sudderen, en dus tijd om andere dingen te doen. Fijn ook dat je kunt kiezen uit gerechten. Met bezorging hebben wij eigenlijk nooit problemen.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Ninon Op: 19 juli 2016
Situatie: Stel
Geslacht: Vrouw
Bekijk alle ervaringen over Marley Spoon