Mathijs Maaltijdbox

Over Mathijs Maaltijdbox

Mathijs Maaltijdbox is een aanbieder gefocust op gezinnen die voor gemak gaan. De gerechten zijn snel en eenvouding te bereiden en worden vooral ook door kinderen erg gewaardeerd. Met de keuze uit de variatie- en familiebox houdt Mathijs Maaltijdbox het lekker en simpel. Daarnaast maakt Mathijs Maaltijdbox een onderscheid tussen grote en kleine gezinnen. Door een abonnement te nemen op de maaltijdboxen van Mathijs Maaltijdbox wordt het gemak nog meer vergroot en bezorgen ze iedere week een maaltijdbox thuis..

Alle producten van Mathijs Maaltijdbox

image description
Nu met korting

Variatiebox

Inspirerende recepten met verse ingrediënten is waar het bij Mathijs Maaltijdbox om draait. De Variatiebox wordt wekelijks bij u bezorgd en geeft u de mogelijkheid om elke keer weer, binnen no-time, een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. De Variatiebox wordt tevens geleverd met een set heerlijke recepten en bevat genoeg ingrediënten voor twee personen óf vier personen afhankelijk van uw keuze. Houdt extra tijd over om te genieten en bestel vandaag nog uw Variatiebox! Lees meer

Meer informatie over de: Variatiebox
Kortingscode €15,- korting op een Variatiebox
AFFILIATE4YOU
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Goed!

Score uit 4 ervaringen
Score 7,5
Toon 4 ervaringen
Vanaf prijs: € 39,00
Ga naar de aanbieder
image description
Nu met korting

Familiebox

Inspirerende recepten met verse ingrediënten is waar het bij Mathijs Maaltijdbox om draait. De Familiebox wordt wekelijks bij u bezorgd en geeft u de mogelijkheid om elke keer weer, binnen no-time een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. De Familiebox wordt tevens geleverd met een set heerlijke recepten en bevat genoeg ingrediënten voor twee personen óf vier personen afhankelijk van uw keuze. Houdt extra tijd over om te genieten en bestel vandaag nog uw Familiebox! Lees meer

Meer informatie over de: Familiebox
Kortingscode €15,- korting op een Familiebox
AFFILIATE4YOU
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Goed!

Score uit 4 ervaringen
Score 8
Toon 4 ervaringen
Vanaf prijs: € 49,00
Ga naar de aanbieder
kortingscodes Mathijs Maaltijdbox
Bekijk op welke boxen je korting kunt krijgen!

Ervaringen over Mathijs Maaltijdbox

Voor het eerst de Variatiebox van Mathijs Maaltijdbox besteld, helaas is deze nooit aangekomen. Mathijs Maaltijdbox heeft wel een goede service en heeft dit netjes opgelost door er als nog een op te sturen. Prima service, jammer dat het fout ging.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Renate Vording Op: 10 november 2015
Situatie: Alleenstaand met kinderen
Geslacht: vrouw
Heerlijke gerechten in de variatiebox van Mathijs Maaltijdbox, prima levering alleen erg jammer dat er geen recepten in de box zaten. Hier ook geen bericht over gehad, dus toch maar even contact opgenomen met Mathijs Maaltijdbox en ze wisten hier niks van af. Uiteindelijk heb ik gelukkig toch nog een receptenboekje via de mail ontvangen.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Melanie Hoekstra Op: 5 november 2015
Situatie: Stel
Geslacht: vrouw
Net overgestapt op de familiebox van Mathijs Maaltijdbox, hiervoor kregen we altijd de variatiebox van Mathijs maar mijn zoon vindt dit niet altijd lekker. Afgelopen week voor het eerst uitgeprobeerd en mijn zoon was zeer tevreden. Zelf houd ik wel meer van de recepten uit de variatiebox, helaas moet ik mijn zoon ook af en toe tevreden houden.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Hilde van Wieren Op: 28 oktober 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Heerlijke recepten in de familiebox van Mathijs, zeker de moeite waard om te proberen en houdt het hele gezin tevreden.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Kirsten van Setten Op: 19 oktober 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Nu we Mathijs Maaltijdbox al een tijdje krijgen zijn we overgestapt van de familiebox naar de variatiebox, dit omdat we wel eens wat spannendere recepten wilden proberen. De box bevalt prima en de recepten zijn erg lekker, erg tevreden over Mathijs Maaltijdbox.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Anja Fuhler Op: 17 oktober 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Bekijk alle ervaringen over Mathijs Maaltijdbox