Restaurant Niven

Over Restaurant Niven

Niven is van oorsprong een sterrenrestaurant waarbij de kok van het restaurant ieder seizoen een delicatessenbox samenstelt. De Niven box is dus 4 keer per jaar te bestellen en bevat ieder seizoen andere delicatessen. Daarnaast werkt Niven ook met een abonnementssysteem voor een geheel jaar. Niven Kunz, de kok van het restaurant, selecteert zijn eigen leveranciers om de kwaliteit van de producten te kunnen garanderen. Dit gebeurt ook voor de delicatessenbox..

Alle producten van Restaurant Niven

image description

Niven Foodbox

Eens in het seizoen kunt u de Niven Foodbox ontvangen. Deze foodbox wordt iedere keer opnieuw samengesteld door sterren-chef Niven Kunz. Alle producten zijn gerelateerd aan het seizoen en zijn van hoge kwaliteit. Naast deze foodbox kunt u op de website van Niven Kunz ook losse delicatessen bestellen. Wilt u ook graag genieten van exclusieve delicatessen uit de collectie van Niven Kunz? Bestel dan een nu een eenmalige seizoensbox. Lees meer

Meer informatie over de: Niven Foodbox
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Goed!

Score uit 1 ervaring
Score 8
Toon 1 ervaring
Vanaf prijs: € 49,95
Ga naar de aanbieder

Ervaringen over Restaurant Niven

Helaas kun je deze box maar vier keer per jaar bestellen. De kok van het Niven restaurant stelt vier keer per jaar een delicatessenbox samen met ontzettend lekkere ingrediënten. De box is wel prijzig, maar het is dan ook van zeer hoge kwaliteit.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Francis ten Hacken Op: 25 oktober 2015
Situatie: Stel
Geslacht: vrouw
Bekijk alle ervaringen over Restaurant Niven