Odin groente en fruit

Over Odin groente en fruit

Biologische groenten en fruit wekelijks aan huis bezorgd met keuze uit 5 verschillende abonnementen. De groenten en fruit is zoveel mogelijk van het seizoen en nooit ingevlogen maar per boot of vrachtwagen aangeleverd. Naast de groenten en fruit worden er recepten bij het Odin-abonnement geleverd. Het is mogelijk om een proefabonnement van vier weken te kiezen. Geen bezorging..

Alle producten van Odin groente en fruit

image description

Groente en Fruit Tas

De Groente en fruit tas van Odin zit iedere week weer helemaal vol met verse groenten en gezonde fruitsoorten. De boeren die deze fruit en groenten soorten telen worden in deze tas ook even in het zonnetje gezet door middel van interessante informatie over de telers. Daarnaast bevatten deze kaartjes ook leuke nieuwtjes omtrent groenten en fruit. Om met deze biologische groenten en fruit lekkere gerechten te kunnen maken biedt Odin ook nog creatieve recepten in deze tas aan. Daarnaast zijn er verschillende soorten tassen te bestellen afhankelijk van wat u wilt en met hoe veel personen u bent. Vindt u het ook zo interessant om te weten waar uw groenten en fruit op een biologische wijze verbouwd wordt? Bestel dan nu een Groente en Fruit tas van Odin! Lees meer

Meer informatie over de: Groente en Fruit Tas
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Goed!

Score uit 1 ervaring
Score 8
Toon 1 ervaring
Vanaf prijs: € 8,75
Ga naar de aanbieder

Ervaringen over Odin groente en fruit

Lekker biologische groente en fruitsoorten in deze tas! Jammer dat ze deze tassen nog niet thuisbezorgen gelukkig zijn er veel ophaalpunten in Nederland.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Anneke Steenbergen Op: 24 oktober 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Bekijk alle ervaringen over Odin groente en fruit