Ervaringen Streekbox

helaas nooit de kerstbox van Streekbox ontvangen. En de communicatie daarover was schandalig slecht. dus nooit meer in ze met streekbox......
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: Man
Het uitproberen van de Smulweb Kerstbox was mijn eerste ervaring met een maaltijdbox en ik moet zeggen: dat is me zeker goed bevallen. Wat me opviel is dat alles heel compleet en vers is en je echt alles in huis hebt voor een compleet 4-gangen diner deze kerst. De stap voor stap receptuur is handig en heel duidelijk, want zo kan naar mijn idee iedereen een heerlijk diner op tafel zetten zonder hier extreem druk mee te zijn. Mede doordat de gerechten gemakkelijk voorbereid kunnen worden. Ook de smaakcombinaties waren verrassend in de positieve zin. Zelf was ik er nooit op gekomen om rivierkreeftjes in een bospaddenstoelensoep te doen of een crumble te maken van kruidkoek voor op een stukje vlees. Toch was het een heerlijke combinatie! Het toetje is zeker een aanrader: stoofpeertjes met stroopwafels en banketbakkersroom is een geweldige combinatie waar je een winters kerstgevoel van krijgt. Alles wat je wilt voor je kerstmenu dus!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Stel Geslacht: Vrouw
Ver voorafgaand de kerstdagen heb ik deze box al mogen ontvangen. En wat een feest. De foto\'s op de site geven een goed beeld van wat je krijgt: heerlijke gerechten, pure ingrediënten en makkelijke bereiding. En erg leuk dat alle producten uit de eigen streek komen en we de Nederlandse boeren, slagers en telers zo ondersteunen. De samenstelling van het menu zit goed in elkaar. Vooraf een gesnipperde gerookte zalm, op smaak gebracht met o.a. zelfgemaakte rucola-olie. Eenvoudig te maken, maar lekker en ik voel me een echte kok. De soep is smaakvol en vooraf goed te bereiden, zodat je tussen de gangen niet lang in de keuken hoeft te staan. Ik heb gekozen voor het hertenbiefstuk, en daar heb ik geen spijt van gekregen. Kwaliteit alsof ik in een restaurant zit, groenten zijn verrassend en komen luxe over ondanks dat het niet lastig is om te maken. De bereidingstijd is wat langer, niet erg voor het hoofdgerecht, maar heb de stoof goed vol. Het dessert is verrassend leuk, wederom mooie uitstraling en presentatie, voor mij totaal nieuw maar met de stap-voor-stap receptuur tover ik het zo op tafel. En leuk hoe je stroopwafel kan gebruiken. Conclusie: ik heb het gevoel dat ik restaurant-waardige gerechten op tafel tover, zonder uren in de keuken te hoeven staan. Goede voorbereiding is wel nodig (lees alles goed door, er worden tips en trucs gegeven) en ik adviseer het tussengerecht een dag eerder te maken. Aanrader voor wie de stress drukte in de supermarkt wil voorkomen en een betaalbaar luxe diner makkelijk op tafel wilt zetten. , (ik heb geen groot onderzoek gedaan, maar volgens mij is het goedkoper dan de slager en/of supermarkt - het is met 6 personen, 18 euro p.p.)
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Stel Geslacht: Vrouw
Ik bestel al jaren wekelijks een Streekbox en mocht deze kerstbox eerder ontvangen. Super mooie combinatie samen met Smulweb, een website die ik paar keer in de week bezoek. Het is echt een feest om de box te ontvangen, stijf gevuld, mooie kleuren en producten. De receptenkaarten waren lekker groot en handzaam, niet te veel poespas, direct aan de slag. Vooraf de eend. Ik heb zelf minder krulsla toegevoegd, want presenteer liever een klassieke opmaak met meer eend dan sla. Soep is goed, en een verassend lekkere combinatie voor mij, nooit gedacht dat bospaddenstoel en rivierkreeft zo goed samen gaan. Het wildzwijn als hoofdgerecht, de crumble erbij maakt een heerlijke smaakwisseling. Het toetje was een spektakel. Die heb ik ook goed voorbereid, dat scheelt wel tijd. Ondanks dat het nog geen kerst was, heb ik mijzelf extra kerstdagen gegeven met dit menu. Het grote voordeel, naast de kwaliteitsproducten uit de streek, is dat je alles in 1 keer thuis hebt en niets extra hoeft aan te schaffen.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: Man
Wij zijn erg te spreken over de veggiebox van Streekbox. We vinden het erg positief dat er een prijsverschil zit tussen de vegetarische boxen en de normale maaltijdboxen van Streekbox aangezien er geen vlees of vis in de boxen zit. Daarnaast vinden wij het erg positief dat Streekbox de andere producten in de Veggiebox, zoals kaas, ook zonder dierlijk stremsel is. Hier wordt dus ook rekening mee gehouden! Wij eten zelf altijd erg biologisch en de Streekbox draagt daar aan bij door biologische en streekproducten in de boxen te leveren. Mijn gezin en ik zouden deze box dus zeker aanraden!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Wij eten eigenlijk nooit vegetarisch omdat we dan net altijd dat extra\'s missen waardoor we een onvoldaan gevoel krijgen. Toch gingen we de uitdaging aan om een keer de veggiebox van Streekbox uit te proberen en door de biologische producten werd ons vooroordeel zo ontkracht. De gerechten vulden erg en waren erg lekker. Zeker de moeite waard!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
De gezinsbox van Streekbox bevat zeer gevarieerde gerechten. Daarnaast zijn de ingrediënten seizoensgebonden en altijd super vers! Bij ons thuis letten we graag op biologisch eten en willen ook vooral weten waar het vandaan komt. Gelukkig laat Streekbox via hun recepten kaartje weten bij welke boer jouw ingrediënten geteeld zijn. De service van Streekbox is ook prima, als je een box voor donderdag hebt besteld heb je hem maandag al in huis. Toch zijn de maaltijdboxen wel aan de dure kant maar dit wordt gecompenseerd doordat we zelf geen boodschappen hoeven te doen.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: man
Wij zijn erg tevreden over de gezinsbox van Streekbox, het is ook gemakkelijk te combineren met kinderen en een 2 persoonsbox is genoeg voor twee volwassenen en kinderen. Daarnaast vinden we het erg fijn dat de producten gewoon lekker Hollands zijn, vers van de boer. Onze kinderen en wij zelf vinden de gerechten erg lekker!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Wij barbecueën regelmatig en de bbqbox van Streekbox was hiervoor ideaal, een box vol vlees om zo recht op de barbecue te gooien. Daarnaast hebben we een deel van het vlees ingevroren om daarna weer te gebruiken, dit smaakte nog prima!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Stel Geslacht: vrouw
Wij waren al fan van Streekbox, maar door de specialsbox zijn we dit nog meer geworden. Ons gezin bestaat uit twee ouders en twee kinderen, al wat oudere kinderen. Eerst bestelden we al de gezinsbox van Streekbox en beviel ons erg goed, maar voor wat afwisseling zijn we overgestapt naar de specialsbox van Streekbox. Deze box bevat net wat specialere gerechten dan de gezinsbox. Daarnaast worden er ingrediënten gebruik waar ik zelf niet aan zou hebben gedacht om te gebruiken, of niet op die manier. De specialsbox bevalt ons dus erg goed en de producten zijn net zo vers en eerlijk als de producten van de gezinsbox.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Lekkere verse gerechten, gemaakt van pure producten. Jammer dat de bereidingstijd af en toe niet helemaal klopt.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Wij krijgen al een aantal weken de veggiebox iedere week thuis gestuurd. Mijn gezin bestaat uit twee volwassenen en twee kinderen en de box wordt erg gewaardeerd. Toch hebben wij een aantal keer problemen gehad met de levering van de box, die kwam dan anderhalf uur of meer te laat. Dit hebben ze ons netjes laten weten, helaas waren we toen niet meer thuis. Aan de andere kant zijn de gerechten uit de box erg lekker en gevarieerd.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Lekker verschillend biologisch fruit ter aanvulling van de maaltijdboxen. Daarnaast smaakt het heerlijk vers!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Stel Geslacht: vrouw
Heerlijk, we krijgen iedere week de gezinsbox van Streekbox met 3 maaltijden erin. Super verse ingrediënten om lekkere gerechten op tafel te zetten. Wij zijn al een tijdje zeer tevreden over deze box en over de gerechten die Streekbox levert.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Alhoewel de gerechten vegetarisch zijn, krijg je er echt een vol gevoel van. De groenten hebben veel meer smaak doordat ze biologisch zijn en vers van de boer komen.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Stel Geslacht: man
Wij vinden het erg slim van Streekbox om een fruitbox met biologisch fruit toe te voegen aan het assortiment, wij houden namelijk erg van fruit en er zit meer dan genoeg fruit in voor een hele week! Aan de andere kant, kochten wij voor deze fruitbox meestal niet voor €30,- aan fruit per week.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Ook wij hebben de gezinsbox van Streekbox geprobeerd. De gerechten waren over het algemeen lekker, maar sommige ingredienten waren te snel bedorven waardoor we een gerecht niet hebben kunnen maken, erg jammer. De box zelf zag er erg leuk uit en oogde heel erg vers. Daarnaast was het leuk om wat diepgang over de boeren te lezen. Het concept is zeker leuk, maar voor ons gezin waarschijnlijk niet helemaal geschikt.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: man
Ik heb de vegetarische box van Streekbox nu een week geprobeerd en vond de gerechten erg lekker. Omdat niet iedereen in ons gezin vegetarisch is, miste mijn man wat vleesvervangers. Toch was ik erg te spreken over de box!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Stel Geslacht: vrouw
Een super idee, heerlijk voor de zomermaanden! Het zou het helemaal compleet maken met nog wat salades en stokbrood er bij.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: man
Nadat wij een aantal weken de gezinsbox van Streekbox hebben uitgeprobeerd, dachten we over te stappen naar de specialsbox. Deze is duurder en bevat exclusievere recepten. De gerechten waren inderdaad meer bijzonder dan de gerechten uit de gezinsbox en bevatten wat luxere ingrediënten. Aan de andere kant is deze box minder geschikt voor een gezin met kleine kinderen, om die reden zijn we weer terug gestapt naar de gezinsbox. Echter voor een gezin met oudere kinderen, of tweeverdieners is dit zeker een aanrader.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
De specialsbox van Streekbox is voor mijn gezin toch net te duur, en de kinderen vinden de gerechten niet altijd even lekker. Mijn man en ik vinden de gerechten wel lekker.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Helaas is de veggiebox niet helemaal geschikt voor mijn familie, dit komt omdat wij wel vis eten en geen vlees. Daardoor worden wij niet helemaal in onze behoefte voorzien. We hebben het toch een keer geprobeerd, de gerechten waren erg lekker maar het is niet voordelig omdat we toch een aantal keer graag vis eten bij onze maaltijden.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Jammer dat er geen bbqbox bestaat met vis of helemaal vegetarisch, wij hebben namelijk een gezin met vlees en vis eters. Een combinatie van beide was ideaal geweest!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
We hebben met ons gezin nu voor het eerst deze week de gezinsbox van Streekbox geprobeerd en ik moet zeggen dat de gerechten door iedereen erg gewaardeerd werden. Mijn kinderen houden niet zo van groente, maar vonden de recepten van Streekbox erg lekker. Het enige dat ons tegenviel was de bereidingstijd van de de recepten, deze vielen vaak een stuk langer uit dan verwacht. Een gerecht duurde zelfs een halfuur langer. Het is jammer dat het hele concept van gemak, doordat je geen boodschappen hoeft te doen, dan weer een beetje weg valt. Aan de andere kant zijn we verder zeer te spreken over Streekbox.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Een exclusieve box met hele lekkere recepten. Wij waren zeer te spreken over de specialsbox van Streekbox bij ieder gerecht een enorme dosis versheid uitstraalt. Daarnaast houden wij van eerlijk eten.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Heerlijk zo'n gourmetbox, super gemakkelijk. Het bevat ruim voldoende vlees voor vier personen en daarnaast is een deel van dit vlees ook nog wild. Het is allemaal biologisch, vers en duurzaam. Wel moet je zelf nog even wat groente in huis halen.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Een combinatie van super verse en eerlijke producten met recepten van een hoger niveau. Wij vonden de combinatie van deze twee super, dit is wel terug te vinden in de prijs van deze box.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Om ook eens mee te doen aan de nieuwe trend van foodboxen dacht ik een fruitbox van Streekbox te bestellen. Ik vond het erg tegenvallen omdat er voor €29,95 erg weinig fruit in zat. Daarnaast hadden veel appels en peren wat zachtere plekken, waarschijnlijk tijdens de bezorging opgelopen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik aardig teleurgesteld was door de fruitbox omdat ik er duidelijk voor dat geld meer van had verwacht.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: man
De specialsbox is een box die lekkere verse ingredienten bevat om recepten te maken die eens een keer iets anders zijn. Leuk met die verhaaltjes over waar de producten ook echt vandaan komen. Wel vinden we de prijs iets aan de hoge kant.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Stel Geslacht: vrouw
Wij waren aangenaam verrast door de gezinsbox van Streekbox, je ziet gelijk dat de box echt pure producten bevat. Omdat wij het thuis erg belangrijk vinden dat de aardappelen gewoon uit Nederland komen in plaats van bijvoorbeeld Spanje is Streekbox de ideale aanbieder voor ons. Daarnaast bevat de gezinsbox een variatie aan gerechten en maakt het ons hele gezin tevreden doordat er bijna iedere week wel voor ieder wat wils in zit. Nu moet ik wel toegeven dat wij makkelijke eters zijn en een gezin hebben met oudere kinderen. Deze box zal minder geschikt zijn voor gezinnen met jonge kinderen die vooral geen zin hebben om nieuwe producten uit te proberen.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Wij zijn zeer te spreken over de specialsbox van Streekbox. Het is net even wat anders dan wat we al gewend zijn, helemaal omdat onze inspirate qua gerechten echt helemaal op was, is dit een super alternatief. Verder is de service van Streekbox prima, ze hadden ons namelijk op de dag van ontvangst een mailtje gestuurd dat de bezorger last had van het verkeer en daarom later was. Daarnaast belde de bezorger nog om te zeggen dat die de box kwam brengen. Allemaal super duidelijk en gemakkelijk.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Wij vonden de gourmetbox van Streekbox vooral lekker makkelijk en omdat we graag bewust eten was dit een ideale uitkomst voor afgelopen kerst. Zeker de moeite waard met al dat lekkere biologische vlees.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Wij gooien graag zelf ook altijd wat vis op het gourmetstel, helaas konden we dat niet in deze box vinden. Gelukkig was het vlees dat in de gourmetbox zat erg lekker en waren we verbaasd over het wild dat in de box zat.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: man
Mijn gezin vindt het erg leuk om iedere week weer de receptenboekjes van Streekbox te lezen, met leuke verhaaltjes over de boeren waar het eten vandaan komt en een stukje over de kok van de gerechten. Iedere avond voor het avondeten wordt het door iedereen even snel doorgenomen. Daarnaast bestellen wij al een tijdje de gezinsbox en wordt het eten erg gewaardeerd.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
De fruitbox is een goede aanvulling bij ons thuis omdat we ook de gezinsbox iedere week bestellen. Daarnaast heeft het biologische fruit net wat extra smaak en hoeven we bijna helemaal geen boodschappen meer te doen, heerlijk. Daarnaast zitten er vaak vruchten in die je normaal gesproken niet zo snel in een supermarkt zult vinden, zo zat er vorige week een kiwano (hier had ik zelf nog nooit van gehoord) en strengen rabarber in (dit zou ik zelf ook niet zo snel kopen). Zo proberen we nog eens wat nieuws uit.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Doordat Streekbox hun recepten uit de gezinsbox simpel houdt, is het ideaal voor het hele gezin. Daarnaast sluiten wij ons helemaal aan bij het concept van Streekbox om de boeren een eerlijke vergoeding te geven voor het leveren van producten. Wij krijgen de gezinsbox al een tijdje thuis gestuurd en zijn zeer tevreden. We merken wel dat over het algemeen de bereidingstijd langer is dan op de receptenkaartjes staat vermeld. Normaal gesproken is dit geen probleem, maar op avonden waar een hoop haast bij komt kijken valt dit soms wel even tegen. Ook zijn we erg tevreden over de gerechten, lekker Hollands maar toch net even anders dan de manier waarop je het gewend bent.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw
Een erg gemakkelijke maaltijdbox voor een gezin met lekker Hollandse producten! Valt goed in de smaak bij onze kinderen en vinden de meeste gerechten zelfs lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Op: Situatie: Gezin Geslacht: vrouw