Vitamine&zo

Over Vitamine&zo

Onder de noemer werkfruit op maat levert Vitamine & Zo fruitboxen aan bedrijven. Als eindejaarsgeschenk, voor de zieke werknemer of gewoon op kantoor. Fruit op het werk houdt werknemers gezond en fit waardoor ze de beste prestaties kunnen leveren. Vitamine & Zo brengt offertes uit o.b.v. een specifieke klantvraag..

Alle producten van Vitamine&zo

image description

Fruitbox

Een goede werkgever weet dat vers fruit op de werkvloer enorm veel voordelen met zich meebrengt. Gezonde werknemers zijn productiever, creatiever en gelukkiger. De fruitbox door Vitamine&Zo wordt wekelijks op kantoor geleverd en bevat fruit van topkwaliteit. Elk stuk fruit wordt handmatig gecontroleerd voordat deze in de box belandt en de wekelijkse samenstelling van de inhoud varieert. U kunt aangeven op welk tijdstip en welke plek u de box wenst te ontvangen. Zet uw bedrijf in een hogere versnelling en bestel deze Fruitbox van topkwaliteit! Lees meer

Meer informatie over de: Fruitbox
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Goed!

Score uit 1 ervaring
Score 8
Toon 1 ervaring
Vanaf prijs: € 0,00
Ga naar de aanbieder

Ervaringen over Vitamine&zo

Mijn baas heeft afgelopen week voor het eerst een fruitbox van Vitamine en zo bij ons op de werkvloer laten bezorgen. Wij waren met zn allen zeer verrast door de het lekkere fruit en daarnaast was er ook ontzettend veel keus in soorten fruit. Super goed iniatief!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Marlijn Binnema Op: 9 november 2015
Situatie: Zakelijk
Geslacht: vrouw
Bekijk alle ervaringen over Vitamine&zo