Zinner Dinner

Over Zinner Dinner

Zinner Dinner is een foodbox in een tas, met alleen maar biologische ingrediënten. Je kan een tas voor 2 of 4 personen bestellen en dan voor 3 of 5 dagen. Alle recepten zijn gemakkelijk, binnen 30 minuten klaar te maken en seizoensgebonden. Het is dus een complete maaltijdservice met biologische groenten, vlees, vis en vegetarische producten. De concurrenten zijn in de afgelopen jaren uit de grond geschoten, maar Zinner Dinner is totaal biologisch en biedt een persoonlijke service aan..

Alle producten van Zinner Dinner

image description
Nu met korting

Maaltijdbox

Een tas vol biologische producten, zo vers als maar kan, gratis bij u thuis bezorgd. Dat is waar Zinnderdinner voor staat. Een Zinnertas bevat genoeg benodigdheden voor 3 of 5 maaltijden en wordt geleverd inclusief met zorg samengestelde recepten. Al het vlees in de Zinnertas is afkomstig van een ambachtelijke, biologische slager. U kunt kiezen uit een maaltijdtas voor drie of vijf dagen. Kies voor gevarieerd & gezond eten dat óók lekker is en bestel uw Zinnertas vandaag nog! Lees meer

Meer informatie over de: Maaltijdbox
Kortingscode € 7,50 korting op een proeftas
24MEAL
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Goed!

Score uit 7 ervaringen
Score 8,3
Toon 7 ervaringen
Vanaf prijs: € 49,50
Ga naar de aanbieder
kortingscodes Zinner Dinner
Bekijk op welke boxen je korting kunt krijgen!

Ervaringen over Zinner Dinner

De jongens van Zinner Dinner zijn erg aardig en zorgen voor de perfecte bezorging. Vers en met leuke recepten. Het is dan wel duurder dan Hello Fresh, maar het verschil is ook heel groot.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Philipp Op: 26 november 2015
Situatie: Stel
Geslacht: Man
Lekkere maaltijden en de gerechten hebben ruime porties. Helaas alleen niet altijd te bereiden binnen de beloofde 30 minuten.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Erwin Kamps Op: 1 november 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: man
Vorige week hadden wij de maaltijdbox voor 3 maaltijden besteld bij ZinnerDinner en wij zijn hier zeer over te spreken. Lekkere recepten en lekkere ingrediënten. Alleen jammer dat deze box aan de dure kant is want verder zou ik hem zeker aanraden.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Marianne Pepping Op: 30 oktober 2015
Situatie: Stel
Geslacht: vrouw
Lekkere maaltijden die door een echte chef worden gemaakt!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Saskia Wierenga Op: 26 oktober 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Lekkere biologische ingrediënten en onze kinderen vinden het ook erg lekker. De service van ZinnerDinner is prima en over de kwaliteit heb ik ook niks te klagen.
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Nathalie Zevenberg Op: 20 oktober 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Bekijk alle ervaringen over Zinner Dinner