Zoyummy

Over Zoyummy

Bij Zoyummy kun je maaltijdboxen bestellen die gerechten bevat met de focus op wereldkeukens. De maaltijden moeten geen alledaagse recepten zijn en de ze brengen de smaken van culturen over in de gerechten. Daarnaast levert Zoyummy in iedere maaltijdbox ook gratis fruit, dit doen ze om zo de gezondheid van hun maaltijdboxen te kunnen garanderen en om er voor te zorgen dat er genoeg variatie in de dag zit. .

Alle producten van Zoyummy

image description
Nu met korting

Verassings Maaltijdenbox

De verrassings maaltijdbox van Zoyummy is een maaltijdbox waarbij u kunt kiezen om genoeg heerlijke verse producten te ontvangen om 2 tot 4 maaltijden te kunnen bereiden. Verder kunt u zelf kiezen of u gerechten wilt voor 1 tot 5 personen. Ook een ideale maaltijdbox voor alleenstaanden dus. Deze maaltijdbox is bedoeld om u al het lekkers uit verschillende werelddelen te laten proeven. Iedere week zal het thema van deze maaltijdbox verschillend zijn. Dus houdt u wel van een verrassing en van wereldse gerechten? Bestel dan vandaag nog een verrassings maaltijdenbox van Zoyummy. Lees meer

Meer informatie over de: Verassings Maaltijdenbox
Kortingscode 25% introductiekorting!
5KMEIXBM
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak

Zeer goed!

Score uit 1 ervaring
Score 10
Toon 1 ervaring
Vanaf prijs: € 38,95
Ga naar de aanbieder
image description
Nu met korting

Verrassings Maaltijdenbox Vegetarisch

Vindt u het lastig om keuzes te maken maar houdt u van vegetarisch eten? Laat u dan verrassen met een Vegetarische Verrassings Maaltijdenbox van Zoyummy. Om niet helemaal de controle te verliezen kunt u zelf aangeven of u 2 of 4 maaltijden wilt bereiden uit deze verrasssings maaltijdenbox en of met 1, 2, 3, 4, of 5 personen eet. Verder heeft u ook nog de keuze tussen een gehele vegetarische maaltijdbox, een maaltijdbox met alleen vlees gerechten of een maaltijdbox met alleen vis gerechten. Lees meer

Meer informatie over de: Verrassings Maaltijdenbox Vegetarisch
Kortingscode 25% introductiekorting!
5KMEIXBM
  • Lekker
  • Vers
  • Gemak
kortingscodes Zoyummy
Bekijk op welke boxen je korting kunt krijgen!

Ervaringen over Zoyummy

Eigenlijk houden we helemaal niet zo van verrassingen maar we konden niet kiezen tussen de Italiaanse, Indonesische of Indiase maaltijdbox. Daarom hebben we toch voor de verrassingsmaaltijdbox gekozen. De gerechten die we hiermee konden maken waren ontzettend lekker en gevarieerd. Daarnaast vinden we het fijn dat je bij Zoyummy zo veel zelf kunt kiezen. Je kunt zelfs een ontbijt toevoegen!
Gebruik gemaakt van:
Ervaring van: Sonja Kolk Op: 30 oktober 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Heerlijk om die echte Italiaanse keuken zo gemakkelijk in huis te halen. We vonden de prijs van de maaltijdbox wel wat aan de hoge kant maar de gerechten waren ontzettend lekker.
Ervaring van: Manon Brink Op: 29 oktober 2015
Situatie: Gezin
Geslacht: vrouw
Bekijk alle ervaringen over Zoyummy