Reviews van onze fijnproevers

Zie hier al onze testen en reviews van onze voedselexperts!

Boxbites review

De redactie van 24Meal ontving deze week de snackbox van Boxbites. Benieuwd wat we hiervan vonden? Lees dan verder!

Lees artikel

Streekbox Smult Kerstbox review

Smulweb brengt samen met Streekbox dit jaar weer een kerstbox uit. In deze kerstbox zitten alle ingrediënten en recepten die je nodig hebt om een geheel kerstdiner op tafel te zetten.

Lees artikel

Streekbox veggiebox review

Meer dan genoeg eten voor twee personen en drie gerechten, daarnaast hebben de ingrediënten, met name de groente verrassend meer smaak dan ik gewend ben.

Lees artikel

Marley Spoon custom box review

De gerechten waren wat exclusiever dan bij andere aanbieders van maaltijdboxen. De recepten waren erg smakelijk, maar de bereiding duurde langer dan gepland.

Lees artikel

HelloFresh ontbijtbox review

Het ontbijt dat in deze box zat beviel me er goed. Daarnaast had ik ook het gevoel dat ik echt gezonde voeding binnen kreeg. Sommige recepten zijn niet geschikt als je haast hebt.

Lees artikel

HelloFresh familybox review

De Familybox van HelloFresh was een uitkomst omdat onze kinderen het ook erg lekker vonden. Het bereiden duurde wel iets langer dan aangegeven, maar het is zeker voor herhaling vatbaar.

Lees artikel

De Krat Gemakskrat review

Over het algemeen was ik zeer tevreden over de gemakskrat van De Krat. Wat ik wel mis is iets meer informatie over wat de gerechten bevatten qua voedingsstoffen.

Lees artikel

Allerhande maaltijdbox review

De gerechten die in deze maaltijdbox te vinden waren kwamen rechtstreeks uit de Allerhande. Logisch, maar enige toegevoegde waarde was wel leuk geweest.

Lees artikel